Pečeme Vám do noty ...
chléb, rohlíky, koláče...  prostě samé dobroty

     
 
Menu
 
 
Rychlý kontakt
 
 

Pekařství u Lifků s.r.o.
Orlické nábřeží 1173
565 01 Choceň
info@pekarstviulifku.cz
tel.: 731 506 193

     
 
Anketa
 
 
 
 

Běžné pšeničné pečivo

   

Rohlík rovný - 40 g
 
Rohlík rovný
Kód výrobku: 1012 / 1002 / 1013
Výroba: denně
Trvanlivost: 1 den

Posyp: mák / kmín, sůl
Vyšší podíl živočišných tuků pozitivně ovlivňuje chuť a trvanlivost

 
 
Rohlík kulatý - 40 g
 
Rohlík kulatý
Kód výrobku: 1001, 1003, 1075
Výroba: denně
Trvanlivost: 1 den

Posyp: mák / sezam / kmín, sůl
Vyšší podíl živočišných tuků pozitivně ovlivňuje chuť a trvanlivost

 
 
Rohlík jednohubkový - 80 g
 
Rohlík jednohubkový
Kód výrobku: 1079
Výroba: na objednávku
Trvanlivost: 1 den

Dlouhý rohlík bez posypu vhodný pro výrobu jednohubek (z 1 rohlíku nakrájíte cca 25 ks jednohubek). Vyšší podíl živočišných tuků pozitivně ovlivňuje chuť a trvanlivost.

 
 
Rohlík pro Hot Dog - 52 g
 
Rohlík pro Hot Dog
Kód výrobku: 1059
Výroba: na objednávku
Trvanlivost: 1 den

Rohlík vhodný pro výrobu Hot Dogů
Vyšší podíl živočišných tuků pozitivně ovlivňuje chuť a trvanlivost

 
 
Rohlík k pivu - 60 g
 
Rohlík k pivu
Kód výrobku: 1151
Výroba: pondělí - pátek
Trvanlivost: 1 den

Rohlík na bázi ječného sladu, sypaný hrubou solí

 
 
Kaiserka - 40 g
 
Kaiserka
Kód výrobku: 1005 / 1006
Výroba: denně
Trvanlivost: 1 den

Posyp: mák / sezam, sůl
Vyšší podíl živočišných tuků pozitivně ovlivňuje chuť a trvanlivost

 
 
Houska ražená - 40 g
 
Houska ražená
Kód výrobku: 1004
Výroba: denně
Trvanlivost: 1 den

Posyp: mák, sůl
Vyšší podíl živočišných tuků pozitivně ovlivňuje chuť a trvanlivost

 
 
Houska pletená - 54 g
 
Houska pletená
Kód výrobku: 1095
Trvanlivost: 1 den

Pletená houska - pletýnka (těsto je shodné jako u housky ražené)
Posyp: mák, sůl

 
   
 
 
 
Copyright © 2013 Pekařství u Lifků s.r.o. - Všechna práva vyhrazena | Tvorba webových stránek Pixel Design | Redakční systém Web-SOUL
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace